Home Over-mij Visie&Stijl Projecten Werkwijze Nieuws&Blog Contact

Wilt u uw tuin aanpakken? Vraag nu vrijblijvend een intakegesprek aan! Het eerste contact is geheel gratis. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn, en hoe u het verdere verloop van het ontwerp voor u ziet. Per opdracht kijk ik samen met u wat wenselijk is qua afspraken en diensten.

In de tabel kunt u zien welke diensten ik u kan aanbieden. Naast (beplantings-)ontwerp, en tuinadvies is het ook mogelijk om voor een totaalpakket te kiezen. Voor uw gemak regelen wij zelfs de aanleg en het onderhoud van uw tuin!
 
 


Advies
Wilt u advies voor u zelf aan de slag gaat? Op locatie bekijk ik de mogelijkheden om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Zowel qua inrichting als plant- en materiaalvoorstellen geef ik u een creatieve en praktische oplossing.


Ontwerp
Een schetsontwerp bestaat uit een ruwe opzet van de inrichting. Hierbij kunt u denken aan de locatie voor een terras, vijver, pad of belangrijke zichtlijn. Deze opzet wordt met u doorgenomen waarbij u alle vrijheid heeft om nog wijzigingen aan te brengen.
In het ontwerpvoorstel dat volgt kunt u een meer gedetailleerde uitwerking verwachten, met een tekening op schaal. Indien nodig wordt een 2e voorstel uitgewerkt.
In het uiteindelijke ontwerp zijn uw eisen en wensen optimaal verwerkt en krijgt u een gedetailleerde plattegrond incl. maten en legenda. Hiermee kunt u of de hovenier aan de slag om uw tuin aan te leggen!
Optioneel: indien u geen plattegrond op schaal bezit wordt uw tuin ingemeten.


Beplantingsontwerp
Bij een optimaal plan sluit alle beplanting aan op de gekozen sfeer en versterkt deze de ruimtelijke opzet.
U krijgt een bestellijst en vaklijst incl. plattegrond waarmee u of de hovenier aan de slag kan.
Optioneel: bloeikalender, plantlijst incl. afbeeldingen.


Technische uitwerking
Aansluitend op het ontwerp werk ik ingewikkelde onderdelen tot in detail uit. Hierbij kunt u denken aan een uitwerking voor een verlichtingsplan, trap, vijver, pergola of andere bijzondere constructie.


Aanleg en/ of onderhoud (indien het ontwerp door mij gemaakt is)
Door een van de hoveniers waar ik vaker mee samen werk wordt het ontwerp gerealiseerd en indien gewenst zelfs onderhouden!
Optioneel: een lijst met werkzaamheden gericht op uw tuin.


 
Totaalpakket
Is uw keuze gevallen voor een totaalpakket? Dan wordt de complete (her)inrichting van uw tuin door ons verzorgd, van ontwerp tot aanleg, inclusief onderhoud.
Ontwerppakket
Indien u voor het ontwerppakket kiest wordt zowel het ontwerp als het beplantingsontwerp en technische details door ons gemaakt.

Beide pakketten zijn in de meeste gevallen goedkoper, maar altijd afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw tuin.
Alle onderdelen worden ook los van elkaar aangeboden, als u bijvoorbeeld enkel advies wilt is dat altijd mogelijk. Daarnaast zijn alle combinaties mogelijk, voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Er wordt gewerkt met Algemene Voorwaarden volgens 'De Nieuwe Regeling' van de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus, deze zijn in te zien op www.bna.nl.
 

louwstuinontwerp@outlook.com