Home Over-mij Visie&Stijl Projecten Werkwijze Nieuws&Blog Contact

Ik ben Hanneke Louws, tuinontwerpster. Al bijna drie jaar ga ik met mijn bureau 'Louws Tuinontwerp' enthousiast en gedreven aan de slag met uw tuinwensen.

Mijn passie is ontstaan in de boomgaard van mijn ouders, waar ik liefde voor bomen en planten ontwikkelde. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik voor een studie Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Van Hall Larenstein heb gekozen. Kennis van bomen en planten, en hoe deze ingezet kunnen worden bij het ontwerp van een tuin of park zijn onderwerpen waar ik me tijdens mijn studie meer dan gemiddeld bezig heb gehouden. In 2015 mocht ik daar mijn diploma in ontvangst nemen, en heb ik een kleine twee jaar ervaring op mogen doen als landschapsontwerper bij de Gemeente Rotterdam. Na de binnenstedelijke opgaven kan ik nu vol enthousiasme aan de slag met tuinen en beplanting. Op deze manier kan ik met mijn grote passie bezig blijven!

Ik werk graag met natuurlijke en stoere materialen en uiteenlopende beplantingen. Bloembollen kunnen heel makkelijk tussen andere beplantingen, ze nemen zowat geen ruimte in en maken de tuin wél mooier! Bomen (of boompjes), juist in kleinere tuinen zorgen voor meer diepte. En klimplanten zodat de tuin niet geheel omheind is door schuttingen, of juist als een groen accent tegen de woning. Welke stijl u ook mooi vindt, beplanting maakt het af! Een tuin zie ik als een prachtige buitenkamer bij het huis, die naadloos aan moet sluiten op uw gebruik en woonstijl. Waar anders kunt u rustig buiten zitten, uw handen in de grond steken of met vrienden een barbeque aansteken? Wat u ook graag doet, een tuin die aansluit op uw leven is een geweldige aanvulling.

louwstuinontwerp@outlook.com