` Hanneke Louws Tuinontwerp en beplanting
Home Over-mij Visie&Stijl Projecten Werkwijze Nieuws&Blog Contact

Plantenliefhebber of levensgenieter, iedereen verdient een plek om zich uit te kunnen leven!

Elke tuin bezit zijn eigen kracht. Door deze naar voren te halen en te versterken krijgt die tuin, ook úw tuin, karakter en sfeer. De kracht zit soms in details, in de stijl van de woning, in de oude boom met al zijn knoestige takken. Of juist in de mooie zichtlijn vanuit de woning, die prachtig tot zijn recht komt met een fraai zichtpunt aan het einde.
Mijn stijl is natuurlijk en landelijk, met een modern accent. Contrasten als rechte lijnen en weelderige beplantingen, ruwe en fijne materialen naast elkaar. Échte materialen als hout, steen, glas en stoffen, wat het natuurlijke aspect terug laat komen.

Het belangrijkste is dat het úw tuin is. U beleefd uw tuin iedere dag, deze moet zo ingericht zijn dat u zich hier goed voelt en makkelijk door u te gebruiken is. Zit u graag achter in de tuin, of juist in het midden tussen de borders? En loopt u het liefst zonder omwegen naar de berging? In een tuinontwerp zorg ik altijd dat uw wensen centraal staan.

Ruimte voor uw bezigheden; lunchen met familie, tuinieren, de vuurkorf aansteken, alles kan!

Heeft u affiniteit met planten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Naast sterke soorten die geschikt zijn voor elke tuin heb ik een passie voor bijzondere soorten. Nét een andere cultivar of een nieuwe soort, en uw tuin is extra bijzonder!