Home Over-mij Visie&Stijl Projecten Werkwijze Nieuws&Blog Contact


Wilt u ook meer plezier van uw tuin beleven?
Laat dan een ontwerp maken!

Ik kom vrijblijvend langs voor een eerste gesprek waarin we uw tuinwensen doornemen.
+31619223345
louwstuinontwerp@outlook.com

Meer over mij en mijn persoonlijke stijl is hier te bekijken

Geintereseerd?
Volg mij op Pinterest!


TUINONTWERP NISSE
17-02-2019
Onlangs werd ik gevraagd een tuinontwerp te maken voor een vrij grote tuin. De eigenaren waren nog bezig om de woning te verbouwen, om daarna de tuin aan te pakken.. lees verder

Vanaf nu worden de dagen weer langer, het is weer mooier en warmer. De lucht ruikt naar aarde en ontluikende planten. Hier en daar staan sneeuwklokjes boven, gevolgd door krokusjes en lage narcissen. De wilgen en berken hangen vol katjes, helaas voor degenen met allergie. Toch is het niet te ontkennen dat wij er zin in hebben, laat het voorjaar maar komen!
We gaan weer de tuin in, met de handen in de aarde of kussens van de loungeset uit de berging halen. En als we dan in de achtertuin staan begint het te kriebelen van alle nieuwe ideeën. Dat terras toch een stukje groter maken, maar blijft er dan wel genoeg groen over? En dit jaar eindelijk de verouderde of verwilderde border aanpakken, maar welke planten kies ik?
Heeft u dit voorjaar zulke plannen? Of heeft u andere tuinvragen waar u mee zit? Het lijkt mij een leuke uitdaging om samen met u een ontwerp te bedenken zodat uw plan werkelijkheid wordt!