Home Over-mij Visie&Stijl Projecten Werkwijze Nieuws&Blog Contact


Wilt u ook meer plezier van uw tuin beleven?
Laat dan een ontwerp maken!

Ik kom vrijblijvend langs voor een eerste gesprek waarin we uw tuinwensen doornemen.
+31619223345
louwstuinontwerp@outlook.com

Meer over mij en mijn persoonlijke stijl is hier te bekijken

Geintereseerd?
Volg mij op Pinterest!


TUINONTWERP NISSE
17-02-2019
Onlangs werd ik gevraagd een tuinontwerp te maken voor een vrij grote tuin. De eigenaren waren nog bezig om de woning te verbouwen, om daarna de tuin aan te pakken.. lees verder

Bladeren vallen in groten getale naar beneden, terwijl paddenstoelen juist uit de grond schieten. De herfstanemonen en het leverkruid bloeien nog, ruwe smele en kardinaalsmuts zijn prachtig verkleurd en de bloemhoofdjes van de zonnehoed staan al verstild klaar voor de winter. Ook dit seizoen heeft veel te bieden, voor inspiratie kunt u mijn Pinterest pagina bekijken

Nu het buiten kouder wordt komen we niet veel meer buiten. Dit is wel dé tijd om bloembollen voor het komende jaar te planten ;)
Of om serieus na te denken over de totale inrichting. Is die nog steeds naar wens? Kon u afgelopen zomer genieten van dat ene zonnige plekje en heeft de border er het hele jaar mooi bij gestaan?

Wanneer het u de afgelopen tijd is opgevallen dat uw tuin beter kan, maar u niet goed weet hoe u dat aan moet pakken dan kan ik vast iets voor u betekenen!