Home Over-mij Visie&Stijl Projecten Werkwijze Nieuws&Blog Contact





"Ik maak uw tuin graag   weer groen en levendig"
-Hanneke Louws



Voor als u meer van uw tuin wilt genieten, als u klaar bent voor een groenere tuin, als u een mooie maar zeker ook praktische tuin wilt, als u aan de slag wilt met klimaatvriendelijke oplossingen. Dan kunnen we zeker iets voor elkaar beteken!

In een oogopslag:
Landelijk - Modern - Praktisch - Natuurlijk - Strakke lijnen - Speels - Leefbaar

Ik kom vrijblijvend langs voor een eerste gesprek waarin we uw tuinwensen doornemen.
louwstuinontwerp@outlook.com

+31619223345

TUINONTWERP BIJ VEERSE MEER
7-12-2019
Een betere locatie voor een vakantiewoning bestaat er niet; direct grenzend aan het Veerse Meer,
met toegang tot het meer om te varen of te zwemmen. En wat een prachtig uitzicht! lees verder

Vanaf nu worden de dagen weer langer, het is weer mooier en warmer. De lucht ruikt naar aarde en ontluikende planten. Hier en daar staan sneeuwklokjes boven, gevolgd door krokusjes en lage narcissen. De wilgen en berken hangen vol katjes, helaas voor degenen met allergie. Toch is het niet te ontkennen dat wij er zin in hebben, laat het voorjaar maar komen!
We gaan weer de tuin in, met de handen in de aarde of kussens van de loungeset uit de berging halen. En als we dan in de achtertuin staan begint het te kriebelen van alle nieuwe idee├źn. Dat terras toch een stukje groter maken, maar blijft er dan wel genoeg groen over? En dit jaar eindelijk de verouderde of verwilderde border aanpakken, maar welke planten kies ik?
Heeft u dit voorjaar zulke plannen? Of heeft u andere tuinvragen waar u mee zit? Het lijkt mij een leuke uitdaging om samen met u een ontwerp te bedenken zodat uw plan werkelijkheid wordt!