Home Over-mij Visie&Stijl Projecten Werkwijze Nieuws&Blog Contact


"Ik maak van uw tuin   een groen paradijs"
-Hanneke LouwsVoor als u meer van uw tuin wilt genieten, als u klaar bent voor een groenere tuin, als u een mooie maar zeker ook praktische tuin wilt, als u aan de slag wilt met klimaatvriendelijke oplossingen. Dan kunnen we zeker iets voor elkaar beteken!

In een oogopslag:
Landelijk - Modern - Praktisch - Natuurlijk - Strakke lijnen - Speels - Leefbaar

Ik kom vrijblijvend langs voor een eerste gesprek waarin we uw tuinwensen doornemen.
louwstuinontwerp@outlook.com

+31619223345

TUINONTWERP BIJ VEERSE MEER
7-12-2019
Een betere locatie voor een vakantiewoning bestaat er niet; direct grenzend aan het Veerse Meer,
met toegang tot het meer om te varen of te zwemmen. En wat een prachtig uitzicht! lees verder

Bladeren vallen in groten getale naar beneden, terwijl paddenstoelen juist uit de grond schieten. De herfstanemonen en het leverkruid bloeien nog, ruwe smele en kardinaalsmuts zijn prachtig verkleurd en de bloemhoofdjes van de zonnehoed staan al verstild klaar voor de winter. Ook dit seizoen heeft veel te bieden!
Nu het buiten kouder wordt komen we niet veel meer buiten. Dit is wel dé tijd om bloembollen voor het komende jaar te planten ;) Of om serieus na te denken over de totale inrichting. Is die nog steeds naar wens? Kon u afgelopen zomer genieten van dat ene zonnige plekje en heeft de border er het hele jaar mooi bij gestaan? Wanneer het u de afgelopen tijd is opgevallen dat uw tuin beter kan, maar u niet goed weet hoe u dat aan moet pakken dan kan ik vast iets voor u betekenen!